Οι ευεργετικές ιδιότητες του Κλινικού Ωτοβελονισμού σε συνδυασμό με την Νευροανάδραση.

– Στρέφεστε σε λήψη υδατανθράκων και διαφόρων σνάκς και βυθίζεστε στην πολυθρόνα βλέποντας τηλεόραση όταν είστε αγχωμένοι;
– Μήπως κάνετε shopping-therapy ως δώρο στον εαυτό σας;
ή ακόμα κρύβεστε θεωρώντας ότι έτσι προστατεύεστε ή μέχρι να ηρεμήσει ο εσωτερικός σας κόσμος αλλά διαπιστώνετε πως το πρόβλημα είναι εκεί και ολοένα και πιο πολύ γιγαντώνεται;
Ότι και αν κάνετε δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τα καυδιανά δίκρανα του άγχους και του stress;
Εδώ είναι μια νέα ιδέα και μια άμεσα αποτελεσματική θεραπεία που βλέπετε τα αποτελέσματα της από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες!
Δοκιμάστε να διεγείρετε το πνευμονογαστρικό νεύρο σας.
Είναι η πηγή ηρεμίας και ισορροπίας του σώματός σας. Και ίσως διαπιστώσετε ότι αυτό κρατάει το κλειδί για να σας βοηθήσει να ανταποκριθείτε καλύτερα σε αγχωτικές καταστάσεις. Είναι η πηγή ηρεμίας και ισορροπίας του σώματός σας.
Ο Ιατρικός Ωτοβελονισμός ή Ωτοθεραπεία σε συνδυασμό με την Νευροανάδραση αποτελούν μια δυναμική λύση στη διαταραχή του πνευμονογαστρικού νεύρου, του τριδύμου νεύρου και απαλλάσσουν από οδυνηρά συμπτώματα όπως πονοκεφάλους, ιλίγγους, αυχενικούς πόνους, πόνοι στομάχου κ.ά. και επιπλέον βοηθούν στην εξισορρόπηση και καλή λειτουργία πολλών οργάνων, όπως και την αποκατάσταση καλού ύπνου.

Κλείσε τώρα μια συνεδρία κλινικής ωτοθεραπείας και νευροανάδρασης για να δεις άμεσα αποτελέσματα σε ότι σε ταλαιπωρεί σε χρόνια θέματα υγείας!

Συνεδρία κλινικής νευροτροποποίησης (ωτοβελονισμού): 60’ / 60€
Συνεδρία νευροανάδρασης: 45’ / 60€