fbpx

Δεστούνης Γεράσιμος

Ο Γεράσιμος Δεστούνης ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Δραματοθεραπεία στο Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας ΑΙΩΝ. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Ανώτερης Ιδιωτικής Σχολής Δραματικής Τέχνης Παναγιώτας Μουστάκη-Βεάκη και ασκεί το επάγγελμα του ηθοποιού τα τελευταία τριανταπέντε χρόνια. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευση στην Ατομική και Ομαδική Συστημική Αναπαράσταση (Μέθοδος Bert Hellinger, στο Κέντρο εκπαίδευσης: «ΜΗΛΟ», “Συστημική Αναπαράσταση και Συστημική Θεραπεία”) και είναι συντονιστής συστημικών αναπαραστάσεων. Από το 2006 έως και σήμερα εργάζεται στη Μονάδα Απεξάρτησης Τοξικομανών Ψ.Ν.Α.- 18ΑΝΩ ως δραματοθεραπευτής. Έχει εργαστεί κυρίως τα τελευταία χρόνια στο Ειδικό Πρόγραμμα Εξαρτημένων Γυναικών και Μητέρων καθώς και στο Τμήμα Προβληματικής Χρήσης του Διαδικτύου και στην απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια (τζόγο). Διδάσκει από το 2020 έως σήμερα στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. βασικές αρχές της συστημικής αναπαράστασης και Ατομική Συστημική Αναπαράσταση. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε συνέδρια, ως εκπαιδευτής σε βιωματικά σεμινάρια δραματοθεραπείας στο πλαίσιο εκπαίδευσης της Μονάδας Απεξάρτησης του 18ΑΝΩ, καθώς και ως συντονιστής σε βιωματικά σεμινάρια δραματοθεραπείας και Συστημικής Αναπαράστασης. Υπήρξε εισηγητής στα πλαίσια μεταπτυχιακού προγράμματος «Ψυχικής Υγείας» του τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συντονίζει θεατρικά εργαστήρια και σκηνοθετεί παραστάσεις στο πλαίσιό τους. Είναι μέλος της Ένωσης Δραματοθεραπευτών & Παιγνιοθεραπευτών Ελλάδας (ΕΔΠΕ),του Ελληνικού Ινστιτούτου Διερεύνησης Ανθρωπίνων Συστημάτων (ΕΙΔΑΣ) και στη Διεθνή Ένωση Συστημικής Αναπαράστασης (ISCA).

Ζερβάκης Μανώλης

Ο Μανώλης Ζερβάκης σπούδασε και αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ Μηχανολόγος Μηχανικός T.E εργάστηκε σε διεθνή εταιρεία στον τομέα του Marketing, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας στην υγιεινή και ασφάλεια εργασίας. Το 2005 ξεκίνησε να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις και καλοκαιρινές περιοδείες σε όλη την Κρήτη, καθώς απέκτησε ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς του Ηρακλείου. Το 2013 αποφοίτησε από το Queen Margaret University of Edinburgh στο B.A. in Performing Arts και εργάστηκε στο θέατρο τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θεατρικό παιχνίδι στο Εργαστήρι Λίλιαν Βουδούρη. Το 2016 εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Συμβουλευτική, το Mentoring, το Life Coaching και στη συνέχεια στην ακαδημία Coaching Evolution Int’l Academy όπου απέκτησε το Αdvanced Diploma in General & Specific Coaching Skills. Η εκπαιδεύσεις συνεχίστηκαν στο CBT την Κοινωνική Ανθρωπολογία, την Συμβουλευτική & Επαγγελματικός Προσανατολισμός, τη Συμβουλευτική Σχέσεων και την Ειδική Αγωγή. To 2022 επίσης αποφοίτησε από το ΕΚΠΑ στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας & Θρησκειολογίας, το 2023 ξεκίνησε το Μ.Α. Αξιολογικής Ψυχοκοινωνικής Συμβουλευτικής στο ΕΚΠΑ. Ο Μανώλης από το 2018 σήμερα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Προσωπικής Ανάπτυξης, συγγραφέας βιβλίων προσωπικής ανάπτυξης, αρθρογράφος σε ιστοσελίδες ευεξίας, προσωπικής ανάπτυξης και εισηγητής σεμιναρίων- εκπαιδεύσεων.

Κόκκινου Δήμητρα

Η Δήμητρα Κόκκινου κατοικεί στην Αθήνα. Η αγάπη για το συνάνθρωπο και η πρόθεση της, να βλέπει στους ανθρώπους το χαμόγελο και τη χαρά, την οδήγησε να σπουδάσει Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Η άποψη ότι, η τέχνη και η δημιουργικότητα βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι μας, την οδήγησε να σπουδάσει ψυχοθεραπεία μέσω της τέχνης και στη συνέχεια δημιουργική εποπτεία. Με γνώμονα ότι η γνώση και η εξερεύνηση δεν πρέπει να σταματάει ποτέ, συνέχισε τις σπουδές της στη θεραπεία ζεύγους, στη συμβουλευτική γονέων, στη παιγνιοθεραπεία, στην τεχνική Breathwork και στη θεραπεία εσωτερικού παιδιού. Εκτός από τη διδασκαλία στο Αrt Τherapy συντονίζει ατομικές και ομαδικές θεραπείες και βιωματικά σεμινάρια.

Κυρήκος Νεκτάριος

Ο Νεκτάριος Κυρήκος είναι κάτοχος διπλώµατος επαγγελµατικής µετεκπαίδευσης και εξειδίκευσης στη Θεραπευτική Κλινική Ύπνωση και στη Γνωσιακή Κλινική Υπνοθεραπεία. Επιπλέον, έχει λάβει πλήθος Εκπαιδεύσεων & Πιστοποιήσεων που αφορούν: Κλινική Ύπνωση, Ανάδρομη Ύπνωση, Gestalt, CBT, Ψυχοσωματική Ιατρική και Ψυχοδυναμική Συμβουλευτική. Είναι πλήρες µέλος της Ένωσης Επαγγελµατιών Κλινικών Υπνοθεραπευτών (Professional Hypnotherapy Practitioner Association PHPA). Η ενασχόληση και η αγάπη του για το ΤΑΙ ΤΣΙ (TAI CHI) τον οδήγησαν να ασχοληθεί µε το θεραπευτικό ΤΣΙ ΚΟΝΓΚ (CHI KONG), την κβαντική θεραπεία και µε πολλές εναλλακτικές ενεργειακές θεραπείες. Επίσης, είναι Ενεργειακός θεραπευτής και Reiki Master Teacher µέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Ρέικι. Είναι Animal Reiki Practitioner και έχει επίσης εκπαιδευτεί από την Cathy Colins στην Επικοινωνία µε τα Ζώα µέσω Τηλεπάθειας (Animal Communication). Η εκτεταµένη εκπαίδευση του σε πληθώρα ψυχοθεραπευτικών και εναλλακτικών θεραπευτικών προσεγγίσεων συνεισφέρουν στην ολιστική αντίληψη του για τα ποικίλα ψυχοσωµατικά συµπτώµατα και διαταραχές. Συνδηµιουργός σειράς βιωµατικών σεµιναρίων "Ψυχο-Λογικής Υπνοθεραπείας- Ευτυχισµένος Νους, Ευτυχισµένη Ζωή! Σε µόλις 5 βήµατα!". Συνεχίζει τις σπουδές του στο διεθνώς πιστοποιηµένο εκπαιδευτικό πρόγραµµα Clinical NLP and Mindfulness Practitioner & Advanced Ericksonian Hypnotherapy Practitioner.

Λούζη Άννα

Η Άννα Λούζη είναι Ψυχολόγος-Δραματοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το Πρόγραμμα Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από το Ινστιτούτο Δραματοθεραπείας «ΑΙΩΝ». Τώρα εκπαιδεύεται στο τμήμα Δημιουργική Εποπτεία στο Ινστιτούτο «ΑΙΩΝ» και έχει λάβει πιστοποίηση στην Κοινωνική Κλινική Ψυχολογία των Εξαρτήσεων. Είναι ιδρυτικό στέλεχος του κέντρου πρόληψης, συμβουλευτικής και δραματοθεραπείας «Μετάβαση» και πραγματοποιεί συνεδρίες ατομικές και ομαδικές παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Έχει συνεργαστεί εδώ και δέκα χρόνια με πολλούς φορείς όπως το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, με συλλόγους γονέων, παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία στο κομμάτι της πρόληψης της ψυχικής υγείας, με ιδιωτικές ψυχιατρικές κλινικές όπως το Γαλήνειον Μέλαθρον, με κέντρα ψυχικής υγείας όπως το Αργώ, το Λόγος και Έκφραση, Αναπτύσσομαι, με το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης, με δημιουργικούς χώρους όπως το Φτερό και με τον Δήμο της Μεταμόρφωσης στα καλοκαιρινά προγράμματα στα σχολεία. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια δραματοθεραπείας και ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδριο δραματοθεραπείας με θέμα την δραματοθεραπευτική παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους με Asperger. Επιπλέον διδάσκει το μάθημα της Δραματοθεραπείας στο Πρόγραμμα ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Συνεχώς προσπαθεί να εξελίσσεται μέσα από την προσωπική της θεραπεία, την εποπτεία, την επαφή της με όλες τις μορφές τέχνης αλλά και με την επικοινωνία με τα μέλη της κοινότητας-παιδιά, γονείς, δάσκαλοι, φοιτητές έτσι ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει, αλλά και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τα αιτήματα τους.

Μπόρα Αγγελική

Mind & NlP Coach Γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Α.Σ.Ο.Ε.Ε) με ειδίκευση στο Μarketing και την «Οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων». Επί σειρά ετών εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο κλάδο των επιχειρήσεων. Στην συνέχεια, οι προσωπικές της αναζητήσεις, η ανάγκη να γνωρίσει και να βελτιώσει τον εαυτό της, καθώς και η αγάπη της για τον Συνάνθρωπο, έστρεψαν το ενδιαφέρον της στις σπουδές ανθρωπιστικών επιστημών. Πιστοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσα από το πρόγραμμα «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ, COACHING, MENTORING» ως LIFE COACH. Πιστοποιήθηκε ως N.L.P PRACTITIONER από τον J.GRINDER, BOSTIC, CARROL U/K. Πιστοποιήθηκε ως MASTER NLP PRACTITIONER/Αcademy of modern Applied Psychology. Πιστοποιήθηκε ως MINDFULNESS COACH. Έλαβε CERTIFICATE LIFE COACH OF LOW IN ATRRACTION/CBT standards. Έλαβε CERTIFICATE RELATIONSHIP workshop facilitator for Life coach /Transformation Academy, έλαβε Accreditation and International AUTHENTIC HAPPINES CERTIFICATE / Macilitator USA CPD/CE. Παρακολούθησε σεμινάρια, συνέδρια, και εκπαιδεύσεις εναλλακτικών θεραπειών όπως Reiki, angelic quantum spirals, διαλογισμούς, Κβαντικής θεωρίας και ανάλυσης, Αυτογνωσίας και προσωπικής εξέλιξης κ.ά. Στη συνέχεια, ακολούθησαν προγράμματα με Πιστοποιημένη εξειδίκευση με τον TONY ROBBINS (UNLEASH THE POWER WITHIN.), την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ C.B.T ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ, PLAY THERAPY και κ.ά. Είναι ιδρυτικό μέλος στο σύλλογο HCCMA (Coaching, Counseling, mentoring Ελλάδας) πρώην ταμίας και νυν μέλος την ελεγκτικής επιτροπής. Είναι ιδρυτικό μέλος του σωματείου της Mentoria (εκπαίδευση δίχως όρια) Συμμετέχει σε πολλούς συλλόγους εθελοντικής δράσης (Help the people, Hopeaholics κά). Δημιουργεί και συμμετέχει σε σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης και διδάσκει NLP PRACTITIONER σε Ιδιωτικό Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής.

Παναγιωτόπουλος Δημοθένης

Ο Δημοσθένης Παναγιωτόπουλος ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως Ψυχοθεραπευτής-Φιλοσοφικός Σύμβουλος, Γνωσιακός Συμπεριφορικός Κλινικός Υπνοθεραπευτής. Έχει λάβει Δίπλωμα στη Φιλοσοφική Συμβουλευτική, Φιλοσοφική Ανθρωπολογία, Φιλοσοφία & Αφηγηματολογία και Γνωσιακή Συμπεριφορική Κλινική Υπνοθεραπεία. Επίσης έχει ολοκληρώσει Διετή Εκπαίδευση στον Ιατρικό Ωτοβελονισμό-Ωτοδιάγνωση-Ωτοθεραπεία. Ταυτόχρονα έχει πραγματοποιήσει MSc Νευροψυχολογία & Γνωσιακή Νευροεπιστήμη University of Essex και Master of Arts in Philosophical Counseling. Ακολουθεί ένα πλήθος εκπαιδεύσεων: Life Coaching, Ψυχολογία- Συμβουλευτική Προπονητικής ζωής και πιστοποιήσεων: Τheory of Reinforcecement and Psychanalytic Therapy, Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) for Anxiety Disorders, Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) – Clinical Interviewing: Intake, Assesment, & Therapeutic Alliance. Cognitive Behavioural Hypnotherapy (CBH) For Mood Disorders G. Egan’s Skilled Helper Model: A Problem – Solving Approach to Helping.

Παπαχρηστοπούλου Ευγενία

Η Ευγενία Παπαχρηστοπούλου είναι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας εν αποστρατεία. Παράλληλα με τα στρατιωτικά της καθήκοντα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις σπουδές της στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Κλινική Νευροψυχολογία φοιτώντας σε Μεταπτυχιακό της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Τα τελευταία χρόνια της στρατιωτικής της καριέρας υπηρέτησε στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Πολεμικού Ναυτικού όπου απέκτησε πολλαπλή εμπειρία σε νευροψυχολογικές αξιολογήσεις παιδιών και εφήβων καθώς και σε ψυχοθεραπευτικές παρεμβάσεις. Δραστηριοποιήθηκε εθελοντικά στις δράσεις του Κέντρου Νοητικής Ενδυνάμωσης της Νευρολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών πραγματοποιώντας πλήθος νευροψυχολογικών αξιολογήσεων σε ενηλίκους, ενώ συμμετείχε και σε ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων. Σήμερα διατηρεί ιδιωτικό γραφείο. Ταυτόχρονα είναι καθηγήτρια Κλινικής Νευροψυχολογίας στον Τομέα Ψυχολογίας στο Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδας (SCG). Έχει συμμετοχές σε πολλά συνέδρια νευρολογικού ή παιδοψυχολογκού ενδιαφέροντος με προφορικές και αναρτημένες ανακοινώσεις. Έχει κάνει πολλές μετεκπαιδεύσεις σε αντικείμενα νευροψυχολογικού ενδιαφέροντος. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν την ψυχολογία παιδιών και εφήβων (παιγνιοθεραπεία, μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για τη ΔΕΠ-Υ). Τον τελευταίο χρόνο παρακολούθησε το Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο : Επαγγελματική Συμβουλευτική και Επαγγελματικός Προσανατολισμός του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διοργανώνει ομιλίες σε σχολεία και σε κέντρα ηλικιωμένων για ενημέρωση σε τρέχοντα θέματα. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και σε ιστοσελίδες ψυχολογικού ενδιαφέροντος. Είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, της Ελληνικής Νευροψυχολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Νευρολογικής Εταιρείας.

Τζαχάνης Δημήτρης

Ο Δημήτρης Τζαχάνης είναι πιστοποιημένος ψυχοθεραπευτής μέσω της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος, κάτοχος του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Ψυχοθεραπείας (ECP) και μέλος της European Association for Psychotherapy. Εκπαιδεύτηκε στη θεραπεία Gestalt από το Gestalt Institute of San Francisco και ήταν επικεφαλής του ινστιτούτου στην Ελλάδα. Είναι επίσης πιστοποιημένος σωματικός ψυχοθεραπευτής, απόφοιτος του Κέντρου Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής «Βίλχελμ Ράιχ», μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Σωματικής Ψυχοθεραπείας και της European Association of Body Psychotherapy. Έχει σπουδάσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχανάλυση στο πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Επιπλέον έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία τραύματος και στη θεραπεία του εσωτερικού παιδιού. Εμπνέεται ιδιαίτερα από την υπερπροσωπική ψυχοθεραπευτική φιλοσοφία και στην προσέγγισή του ενσωματώνει στοιχεία από διαφορετικές θεραπευτικές προσεγγίσεις. Εργάζεται ψυχοθεραπευτικά ατομικά και με ομάδες, σχεδιάζει και συντονίζει θεραπευτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια και διδάσκει Θεραπεία Gestalt στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Τσαπραλή Ζέττα

H Ζέττα Τσαπραλή είναι Life & Executive Coach. Η Ζέττα Τσαπραλή γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα. Για περισσότερα από 20 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Από θέση ευθύνης και με κύριο γνώμονα το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, εκπαιδεύεται, ενημερώνεται και σχεδιάζει σύγχρονες εκπαιδευτικές ενότητες μέσω σεμιναρίων, workshops και εισηγήσεων σε ειδικά target groups ενηλίκων. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας της αφοσιώθηκε στη συνεργασία με ομάδες στελεχών και στη συνέχεια με την αξιολόγηση παρεχόμενων υπηρεσιών, με σαφή προσανατολισμό στον άνθρωπο. Οι σπουδές της στο coaching ήρθαν ως απόρροια της βαθιάς της πίστης στην εξέλιξη του ανθρώπου και των δυνατοτήτων του. Ολοκλήρωσε επιτυχώς το πρόγραμμα coaching του ΕΚΠΑ και στη συνέχεια του Πανεπιστημίου Αιγαίου, καθώς επίσης απέκτησε και τον τίτλο του Executive coach από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα και με κορμό τις κύριες αυτές εκπαιδεύσεις, έλαβε επιπλέον πιστοποιήσεις από διάφορα προγράμματα, όπως παιδοψυχολογία – παιδοψυχιατρική, CBT (γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία), ψυχολογικές πρώτες βοήθειες, οικογενειακό δίκαιο κ.α. Είναι Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου HCCMA (Hellenic Counseling, Coaching, Mentoring Association). Παρέχει υπηρεσίες life & executive coaching σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Παπανδρέου Νάντια

Η Νάντια Παπανδρέου ξεκίνησε το ταξίδι της στον χώρο της αυτογνωσίας και του ανθρώπινου ψυχισμού νωρίς στην εφηβική της ζωή, μέσα από την ανάγνωση βιβλίων και μυθιστορημάτων. Εκεί ήταν η πρώτη της συναρπαστική επαφή και αναζήτηση των «πώς» και των «γιατί» της ανθρώπινης φύσης! Η λήξη της σχολικής της ζωής τη βρήκε να σπουδάζει στο Λονδίνο, όπου το 1996- 2000 ολοκλήρωσε σπουδές Ψυχολογίας BsC in Psychology στο University of Greenwich. Μέσα από μια επιπλέον ανάγκη για γνώση αλλά και εξειδίκευση το 2000 ξεκίνησε ένα καινούργιο ταξίδι γνώσης κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχανάλυση, αποκτώντας τον τίτλο σπουδών MA in Psychoanalytic Stydies, Univeristy of Essex. Μέρος της συγκεκριμένης εκπαίδευσης αποτέλεσε και η εργασία της σε ψυχιατρική κλινική νοσημάτων Mental Health Hospital of Colchester. H επιστροφή της στην Ελλάδα ταυτίστηκε με παρακολούθηση και απόκτηση πτυχίου Φ.Π.Ψ., αλλά και με εργασία σε κέντρα απεξάρτησης ναρκωτικών κι συγκεκριμένα στο 18 ΑΝΩ. Αργότερα και για 12 συνεχόμενα έτη στο ΚΕΘΕΑ, ειδικεύτηκε σε θέματα εξάρτησης και σε δομές, όπως η ολιστική θεραπεία, μονάδες κοινωνικής επανένταξης, αλλά και οικογενειακή θεραπεία μελών. Επόμενο βήμα υπήρξε η ενασχόλησή της με πληθυσμό ΑΜΕΑ, ενώ όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να εκπαιδεύεται σε ανασυνδυασμένες θεραπείες, θεραπεία ζεύγους στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, σεμινάρια θεραπείας μέσω τέχνης, εκπαίδευση σε ψυχομετρικά εργαλεία κ.ά. Τα τελευταία χρόνια έχει την χαρά και βρίσκεται σε σταθερή συνεργασία με το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ., όπου διδάσκει σε σπουδαστές τριετούς φοίτησης την ενότητα της Συμβουλευτικής και Ψυχοδυναμικής θεραπείας, καθώς και το ετήσιο πρόγραμμα Θεραπείας Ζεύγους. Παράλληλα, στον συγκεκριμένο χώρο πραγματοποιεί ατομικές θεραπείες και θεραπείες ζεύγους.

Χαρόπουλος Νίκος

Ο Νίκος Χαρόπουλος είναι Επικοινωνιολόγος, Mentor, Life & Executive Coach, Eπιστημονικός Συνεργάτης Facelife // www.facelife.gr Οι σπουδές του πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτικό της Νομικής Αθηνών και στη συνέχεια στο Κολλέγιο Δημοσιογραφίας, έδωσαν το επιστημονικό / θεωρητικό υπόβαθρο για μια μεγάλη καριέρα που ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ‘80 από εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Οι απαραίτητες εξειδικευμένες σπουδές στη διαφήμιση (Professional Diploma in Advertising) ενισχύουν τις δεξιότητές του και το επαγγελματικό του ταξίδι, συνεχίστηκε σε αμιγώς ελληνικές αλλά και πολυεθνικές διαφημιστικές εταιρείες. Προσωπικός Σύμβουλος – Συγγραφέας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.