Μια Επαναστατική Μέθοδος της Ανδριάννας Γεροντή

 

Αν απο όταν γεννήθηκες, νιώθεις πως απλώς υπάρχεις ως επιβάτης στο τρένο της ζωής σου αντί να το οδηγείς…
αν έχεις προσπαθήσει σκληρά για να αγοράσεις αυτοπεποίθηση η οποία ισχύει πολύ λίγο ή καθόλου…
αν είναι πολλές, εκείνες οι φορές που έκανες πίσω για να είναι ο άλλος καλά, που ένιωσες απόρριψη ή πιόνι στα χέρια κάποιου…

Και μόνο αν θέλεις πραγματικά, να νιώσεις πως είναι η αίσθηση της αξίας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, χωρίς να φοβάσαι την Επιτυχία, τότε αυτή η πραγματικά εμπνευσμένη μέθοδος, θα αλλλάξει ριζικά τη ζωή σου!

Κάνε και εσύ ένα άλμα και μεταφέρσου από τη ζώνη της ¨υποτιθέμενης ασφάλειας και του αναγκαίου συμβιβασμού ¨στη ζωή των ονείρων σου!!!¨

Έλα μαζί μας σ’αυτό το πανέμορφο ταξίδι, διάρκειας 7ημερών και μεταμόρφωσε τη ζωή σου ολοκληρωτικά, έχοντας την γνώση πως μετά απο αυτό, Δεν θα είσαι ποτέ πια ο ίδιος!!!!

Μέσα απο δυναμικές ασκήσεις, Συστημικής Αναπαράστασης, Θεραπευτικής Ύπνωσης, Ψυχοθεραπείας, Body mirror, Theta Healing και διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές που θα είναι τα δώρα που θα λάβεις, θα απελευθερωθείς απο περιοριστικές πεποιθήσεις, θα καθαρίσεις τα τσάκρα σου, θα ενισχύσεις στον μέγιστο βαθμό την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σου και θα πατήσεις γερά στα πόδια σου, διεκδικώντας αυτό που επιθυμείς σε όλους τους τομείς της ζωής σου, όπως οικογένεια, δουλειά, συντροφικές σχέσεις.

Μαζί θα σκάψουμε βαθιά… εκεί που οι ρίζες μας είναι θαμμένες… χαμένες…
και θα συνδεθούμε με την οικογένεια το είναι και τις αξίες μας, μέσα απο την υπέρτατη πηγή της ζωής, έτσι ακριβώς, όπως μας έχει δωθεί.
Θα ανακαλύψουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, απο που προερχόμαστε, τι φέρουμε ως δώρο ή βάρος απο τους προγόνους μας και πως αυτό, μπορεί να γίνει εφόδιο στη ζωή μας.

Τέλος, θα αγγίξουμε με σεβασμό αυτές τις ρίζες, θα τις μεταφέρουμε και θα τις μεταφυτέψουμε σε ένα πανέμορφο χωράφι με χώμα γεμάτο αγάπη, που ζητάει να τις θρέψει και να τις αγκαλιάσει και θα βάλουμε πανέμορφα δέντρα και λουλούδια τριγύρω τους, έτσι ώστε να πατήσουμε ξανά γερά στα πόδια μας.

Με αποκτημένα λάφυρα απο το ταξίδι, την δύναμη και την στήριξη που πάντα αποζητούσαμε,την χαμένη αυτοπεποίθηση που κάποιοι μας είχαν κλέψει και την αξία μας πλέον αδιαμφισβήτητη, θα αγκαλιάσουμε επιτέλους τα όνειρα μας και θα ανοίξουμε νεο κύκλο στη ζωή μας, μαζί με έναν ολοκαίνουριο εαυτό.

Έναν εαυτό χωρίς ενοχές πλέον, που δεν θα εκφράζει τις ανάγκες του, μέσω ψυχοσωματικών συμπτωμάτων, που θα έχει μάθει να θεραπεύει ο ίδιος τον εαυτό του,που θα έχει περάσει απο τον ανταγωνισμό της αξίας και τον φόβο της αποτυχίας,
στο εδραιωμένο του πλέον ΑΞΙΖΩ!

Έναν εαυτό που δεν θα τον μπλοκάρουν πλέον περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν είναι δικές του, που δεν θα έχει πια ψυχικά τραύματα και επώδυνα αρνητκά βιώματα όχι γιατί τα εξαφάνισε, αλλά γιατί τα έλουσε με φως εμπειρία και δεξιότητες, ώστε να μην χρειαστεί στο μέλλον να τα αναβιώσει ξανά και ξανά.

Έλα και εσύ, σε αυτό το μαγικό ταξίδι, που θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους να ενώσεις ξανά το νήμα της ζωής σου, μεταμορφώοντας το σε μια πανέμορφη μεταξωτή κλωστή και οδηγώντας τη ζωή σου, εκεί ακριβώς που ΕΣΥ την όρισες!

Τελειώνοντας την εκπαίδευση:
*Θα έχεις επιτύχει επανασύνδεση με τις ρίζες σου και την υπέρτατη δύναμη της ζωής σου.
*θα έχει απελευθερωθεί απο ενοχές, αρνητικά συναισθήματα και περιοριστικές πεποιθήσεις και θα γνωρίζεις πλέον, πως να το κάνεις αυτό μόνος σου.
*θα έχεις κατανοήσει, πως τα μέρη του σώματος σου, τα οποία δεν λειτουργούν καλά, αντικατοπτρίζουν τα μέρη της ζωής σου, στα οποία υπάρχει ένταση ή σύγκρουση και θα είσαι σε θέση να τα εξισσοροπείς, μέσω ψυχολογικών και ενεργειακών θεραπειών που θα μάθεις, φέρνοντας την αρμονία και την υγεία στο σώμα και την ψυχή σου.
*Θα έχεις μάθει να διαχωρίζεις πλέον τις ανάγκες και τα ¨θέλω¨ σου, απο τις ανάγκες και τα ¨θέλω¨ των άλλων.
*Θα ξέρεις να σκανάρεις ενεργειακά το σώμα το δικό σου και των ανθρώπων που αγαπάς και να εντοπίζεις πιθανά μπλοκαρίσματα.
*Θα έχεις κερδίσει εργαλεία με τα οποία θα έχεις την δυνατότητα να γίνεσαι ο ίδιος ο δημιουργός της πραγματικότητας σου.
Και το σημαντικότερο;;;
*Θα έχεις συγχωρέσει και ξαναβρεί εκείνο το μικρό αγνό παιδί που ήσουν κάποτε και θα μπορείς πλέον να βλέπεις και να αγαπάς με τα μάτια της καρδιάς.
Γιατί όπως λέει και ο αγαπημένος μικρός πρίγκιπας: μόνο με μάτια της καρδιάς βλέπεις καθαρά.Το ουσιαστικό είναι αόρατο στο μάτι

Η Εκπαίδευση αυτή, δεν είναι για όλους!

Απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν πραγματικά να πάψουν να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων σε όσους είναι διατεθιμένοι να δουλέψουν γι’αυτό και σε όσους δεν φοβούνται την ΕΠΙΤΥΧΊΑ!
Γι’αυτόν τον λόγο, θα προηγείται προσωπική συνέντευξη με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το ταξίδι μας ξεκινάει την Δευτέρα στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. στην Αθήνα, όπου θα βρισκόμαστε καθημερινά 18:00 – 22:00 και μεταφέρεται εκτός Αθήνας, την Παρασκευή το πρωί, όπου και συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή όπου θα επιστρέψουμε, έχοντας ήδη ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή μας!

Θα χρειαστεί να πάρετε μόνο μια μέρα άδεια απο την δουλειά σας.
Τι λέτε; Το αξίζετε;

Αν η απάντηση είναι ναι, η πορεία προς την μεταμόρφωση, έχει ήδη ξεκινήσε!

Γιατί αυτή η Άνοιξη, θα φέρει και ολοκληρωτική Αναγέννηση εαυτού!

Για πληροφορίες
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Τηλ.: 215 5151681 Κιν.: 6936 504508

Λ. Κηφισίας 125-127 – Αμπελόκηποι Αθήνα
COSMOS BUSINESS CENTER (3ος όροφος)