Φόρτωση Σεμινάρια

« Όλα τα Σεμινάρια

  • Αυτή η σεμινάριο έχει τελειώσει.

Γιατί επιλέγω συνεχώς λάθος συντρόφους στη ζωή μου; Online

Ιούνιος 5 | 10:00 - 17:00

Η «φύση τα πάντα εποίησε με σοφία» αυτή η φράση έχει αποδειχθεί πολύ σωστή. Έχεις παρατηρήσει ότι όταν υπάρχει ένα χαλασμένο φρούτο διπλά σε ένα άλλο αρχίζει και χαλάει και εκείνο σιγά σιγά;
Η ερωτική σχέση λοιπόν είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος για να ζήσει και να αναπτυχθεί χρειάζεται νερό, ήλιο, φως, και προστασία από τις κακές συνθήκες – αγάπη, αλληλοκατανόηση, εμπιστοσύνη και σεβασμό.. Συστατικά που βοηθούν να αντλήσεις δύναμη και θάρρος.
Η ποιότητα και η γαλήνη στο μονοπάτι μας προέρχεται από την επιλογή σωστών ανθρώπων δίπλα μας. Όπως, τα φυτά χρειάζονται τις κατάλληλες συνθήκες για να ανθίσουν.
Όμως, πολλές φορές ο φόβος της μοναξιάς μας οδηγεί να παραμένουμε σε μια χλιαρή, είτε κακή σχέση, έτσι ξεκινάει το μαράζωμα και η αποσύνθεση.
Εάν η κατάσταση – φλεγμονή θα την ονομάσω εγώ, δεν αντιμετωπιστεί θα προχωρήσει εσωτερικά μέσα μας, με αποτέλεσμα τον κλονισμό της αυτό-αξία μας, και την διατάραξη της ψυχικής μας υγείας. Τα μικρόβια σιγά σιγά θα οδηγήσουν σε διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα.
Ερωτεύεσαι συνεχώς λάθος άνθρωπο και μπλέκεις σε αδιέξοδες καταστάσεις; Και αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που σε οδηγεί στην συγκεκριμένη επιλογή, χάνοντας την ευκαιρία να γνωρίσεις τον άνθρωπο που σου αξίζει πραγματικά, τότε το σεμινάριο «Γιατί επιλέγω συνεχώς λάθος συντρόφους;» είναι για εσένα.
Ημερομηνία Διεξαγωγής
5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
Ωρα 10:00 – 17:00
Κόστος 80 ευρώ
Διάρκεια 7 ώρες
Απαραίτητη κράτηση θέσης:
bit.ly/2Mw82CX
Εισηγήτρια:
Ανδριάννα Γεροντή
Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία
BSc Psychology
Ανασυνδυασμένη Ψυχοθεραπεία
Διευθύντρια ΚΕ..ΘΕ..ΣΥ.
Πρόεδρος http://www.eeapses.gr/
Είπαν για την εμένα:
✔ Κατερίνα Λ.
Δημιούργησα ουσιαστική σχέση μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης. Σε ευχαριστώ ειλικρινά για την ώθηση που μου έδωσες να συνεχίσω να διεκδικώ.
✔ Αγγελική Ν.
Μέσα απο το σεμινάριο των σχέσεων έμαθα πως η πιο σημαντική σχέση, που χρειάζεται να διορθώσω είναι εκείνη με τον εαυτό μου και όταν έβαλα σε εφαρμογή το σχέδιο διεκδίκησης σχέσης με τον εαυτό μου, τότε σαν να άλλαξε ο κόσμος μου. Τώρα έχω αρκετές προτάσεις και απλώς επιλέγω το καλύτερο:)
✔ Νίκος Κ.
Το οικείο ναι μεν δεν το φοβάσαι, αλλά σε κρατάει πίσω. ‘Ήθελα να προχωρήσω, έφυγα από μια σχέση καταπίεσης και αναπλήρωσα τον χαμένο χρόνο με τον εαυτό μου. Συνειδητοποιώντας ότι έπρεπε εγώ να αλλάξω, δημιούργησα την δικιά μου μεταμόρφωση. Είμαι με έναν άνθρωπο – σύντροφο και νιώθω ισάξια απέναντι του.
✔ Ευαγγελία Σ.
Άφηνα τη ζωή μου στη τύχη, μέχρι που συμμετείχα στο σεμινάριο αυτό και ανακάλυψα τι μπορώ να κάνω εγώ και πήρα στα σοβαρά τον εαυτό μου για πρώτη φορά. Τελικά, αλλάζεις όταν το αποφασίσεις. Ο χωρισμός είναι δύσκολη απόφαση, αλλά η επιλογή του εαυτού μου είναι μεγαλύτερη απόφαση. Αισθάνομαι ολοκληρωμένη και εδώ και καιρό βρίσκομαι στη σχέση που ονειρευόμουν.
Το τελευταίο διάστημα χαίρομαι ιδιαίτερα λαμβάνοντας μηνύματα σας για την ώθηση που σας έδωσα να προχωρήσετε και να δημιουργήσετε την δική σας ζωή!
Με αγάπη! Ανδριάννα 🌸
Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Γι’αυτό παρακαλώ πολύ, μην προχωρήσετε σε κατάθεση αν πρώτα δεν επιβεβαιώσετε την θέση σας στο Τηλ. 2111185253
TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΕΘΝΙΚΗ IBAN: GR 6501104160000041634239721
ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR2801710410006041149005153
EUROBANK IBAN: GR 8802600920000160200099132
ALPHA BANK IBAN: GR7701403490349002002010513
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΓΕΡΟΝΤΗ ΑΝΔΡΙΑΝΑ
Κατά την κατάθεσή σας παρακαλούμε εισάγετε: όνομα, επίθετο, τίτλο σεμιναρίου και κατόπιν πληρωμής, μας αποστέλλετε με email την απόδειξη για άμεση κατοχύρωση της θέσης σας στο info@kethesy.gr.
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Cosmos Business Center (3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης “ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.” είναι αδειοδοτημένο από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., επίσημο φορέα του Υπουργείου Παιδείας (Κωδικός αδείας: Α.Π. ΕΟΠΠΕΠ: 56557 / 2017), πιστοποιημένο από την BACP (British Association for Counselling and Psychotherapy) και συνεργάτης του NOCN, του μεγαλύτερου Βρετανικού Φορέα Πιστοποίησης, για το τριετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας.
Επίσης, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. κατέχει πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001 και είναι αναγνωρισμένο από τον Σύλλογο Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. (Ελληνική Εταιρεία Ανασυνδυασμένης Συμβουλευτικής – Εκλεκτικής Ψυχοθεραπείας).
Σε όλα τα σεμινάρια χορηγείται Βεβαίωση Παρακολούθησης ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. 1 (με την πιστοποίηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
Ιούνιος 5
Ώρα:
10:00 - 17:00
Κατηγορία Σεμινάριο: