Μουστάκα Δήμητρα

Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 

H Μουστάκα Δήμητρα είναι ενεργειακή θεραπεύτρια από το 2012. Συμμετείχε σε θεραπευτική Ομάδα εντατικά επί 6 έτη. Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της ως πνευματική θεραπεύτρια και στο ίδρυμα ΜΑΝΑ της κας.Γκαντούρ για ένα χρόνο. Η πνευματική θεραπεία είναι η Δύναμη του Πνεύματος που υπάρχει σε όλους μας. Η σχέση των ενεργειών της ψυχής με το σώμα. Ο θεραπευτής εργάζεται ως καθαρός αγωγός του Θεού και αναγνωρίζει ότι ο Θεός, η οντότητα είναι τα πάντα και αγκαλιάζει τα πάντα, ακόμα και την ασθένεια. Μέσω της πνευματικής θεραπείας, ο θεραπευόμενος έχει την ευκαιρία να νιώσει να τον αγκαλιάζει το αόρατο, η θεραπευτική ενέργεια της ψυχής, εξισορροπώντας, εναρμονίζοντας και ευθυγραμμίζοντας όλα τα σώματα-φυσικό, αιθερικό, συναίσθημα, νου, ψυχή και πνεύμα.  Επεκτείνει την θεραπεία σε άλλα επίπεδα της ύπαρξής μας για να ανακαλύψει τις αιτίες της αρρώστιας και να γιατρέψει το πνεύμα. Οι ευεργετικές επιδράσεις της θεραπείας καλύπτουν ψυχοσωματικά-ψυχολογικά θέματα, καθώς αποφορτίζει τη συσσωρευμένη ενέργεια και ενδυναμώνει τα πιο εξασθενημένα μέρη του οργανισμού, ώστε να επέλθει εξισορρόπηση ροής στο σώμα, τα συναισθήματα και στις σκέψεις. Η προσέγγισή της είναι απλή, ήπια, ολιστική και μη παρεμβατική. Λειτουργεί βαθιά και αποτελεσματικά με σεβασμό αντιμετωπίζοντας τον “άνθρωπο” ως ολότητα.

Κυριακή, 19:00-19:50

Διαλογιστική Χαλάρωση 

Βιωματικό εργαστήριο

Η διαλογιστική χαλάρωση είναι ένα μέσω επαφής με τον εαυτό μας. Είναι η σιωπή που φέρνει επίγνωση. Ένα ήρεμο διάλειμμα που φέρνει σιγή στο βουητό του νου, που φέρνει απόσταση από τις σκέψεις για να αφουγκραστούμε τις άπειρες δυνατότητες. Η κατάσταση που μας κάνει παρατηρητή των έντονων συναισθημάτων και βιωμάτων μας. Είναι η διαδικασία επιλογής μας για συνειδητή διακοπή από την εξωτερική πραγματικότητα και ο προθάλαμος της επαφής με την εσωτερική μας ύπαρξη, την οντότητά μας. Επίτευξη της διαλογιστικής χαλάρωσης είναι η εσωτερική γαλήνη. Με την διαλογιστική χαλάρωση ηρεμεί ο νους, απελευθερώνονται συναισθήματα, γαληνεύει το σώμα. Είναι ο γητευτής των σκέψεων, των συναισθημάτων και του φορέα μας. Επιδρά σε όλα τα επίπεδα, βοηθώντας πρωταρχικά σε μία πρώτη επαφή με το ΕΙΝΑΙ μας, σε μια δεύτερη στην απόσπαση από αυτά που σκεφτόμαστε και σε μία τρίτη διαχωρίζει το είναι μας από αυτά που νιώθει. Πολυεπίπεδη και πολυδιάσταση εμπειρία αφήνοντας πρωταρχικά το σώμα άδειο από κάθε φορτίο (νοητικό – συναισθηματικό). Βοηθά στην καταπολέμηση του άγχους, των κρίσεων πανικού, στην κατάθλιψη και σε κάθε δύσκολη ή δύσμορφη κατάσταση ή συναίσθημα. Βελτιώνει την σωματική και πνευματική υγεία. Προετοιμάζει και εκπαιδεύει το μυαλό να εστιάσει και να ανακατευθύνει τις σκέψεις, τοποθετώντας και κάνοντας χώρο σε μια νέα τοποθέτηση συναισθημάτων. Δημιουργεί μια ψυχική κατάσταση εστίασης στο παρόν και αποδοχής της τρέχουσας κατάστασης του νου και του σώματος χωρίς κρίση. Βελτιώνει τον ύπνο, δημιουργεί ευεξία και σε τακτική διεργασία διευρύνει τον νου-συνείδηση, όπως και η ενσωμάτωσή του καθημερινά θα μπορούσε να είναι ευεργετική για τον έλεγχο του πόνου. Η πιο συνήθης ομολογία είναι ότι μετά από διαλογιστική χαλάρωση ο “Άνθρωπος” νιώθει αναζωογονημένος και ψυχικά ξεκούραστος.

Διαδικασία Φοράμε άνετα, ζεστά ρούχα και κάλτσες. Ο καθένας έχει το προσωπικό του στρωματάκι και μια ζεστή κουβέρτα για να σκεπαστεί. Η διαλογιστική χαλάρωση είναι καθοδηγούμενος από τον θεραπευτή, με μία παύση σιωπής. Στο τέλος όποιος επιθυμεί μπορεί να μοιραστεί με την ομάδα την εμπειρία που βίωσε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.