Το ΚΕ.ΘΕΣΥ. σας υποδέχεται με ένα Δωρεάν Σεμινάριο ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ή ΔΩΡΟ;

Οδηγίες :

Για την συμμετοχή σας στο σεμινάριο στέλνετε e-mail στο info@kethesy.gr, αναγράφοντας στο θέμα ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.

Εάν πραγματικά επιθυμείς να κάνεις μια αναδρομή της ζωής σου, να κοιτάξεις τον χρόνο πίσω, να ανακαλύψεις και να αναγνωρίσεις τις άπειρες δυνατότητές σου και παράλληλα να πάρεις νέα εφόδια και δώρα για τον υπόλοιπο δρόμο σου, τότε σε περιμένουμε σε αυτό το σεμινάριο!
Εάν είσαι από εκείνους που θεωρούν πως κάθε πρόβλημα, φέρνει και ένα Δώρο, μια νέα ευκαιρία, τότε έλα να αναλύσουμε μαζί αυτό το πρόβλημα και μαζί να πάρουμε το Δώρο που μας φέρνει!
Με νέα γνώση και κατανόηση, θα δεις πως κάθε νέα αρχή και κάθε νέος στόχος υποστηρίζεται από τη μεγάλη δυναμική που έχεις αποκομίσει μέχρι σήμερα και πως είναι αδύνατον να αποτύχεις, όσο είσαι συνδεδεμένους με αυτό που πραγματικά είσαι.
Με τα ταλέντα, τις γνώσεις, τη δύναμη και τις αδυναμίες σου…
Και όλα αυτά είναι, που θα σφίξεις στην αγκαλιά σου και θα τα καλωσορίσεις με αγάπη γιατί ακριβώς είναι δικά σου και όλα αυτά είσαι εσύ!
Πάψε να περιμένεις να συμβεί…. έλα μαζί μας και δημιούργησε το!
*Γιατί εμφανίστηκε;
*Πότε;
*Τι θέλει να μας πει;
*Τι χρειάζεται να αλλάξουμε;
*Κάπου εκεί μέσα, υπάρχει ένα μήνυμα για εμάς.
*Μήπως πάντα ήθελες να φύγεις από τον γάμο σου, αλλά ποτέ δεν είχες την δύναμη να το κάνεις;
*Μήπως ποτέ δεν κατάφερες να ανεξαρτητοποιηθείς από την οικογένεια σου, γιατί όλοι εξαρτώνται ψυχικά και οικονομικά από σένα;
*Μήπως αρνείσαι να μεγαλώσεις και μέσα από τις κρίσεις πανικού παραμένεις παιδί χωρίς ευθύνες, αφήνοντας τους άλλους να σε φροντίζουν;
*Μήπως πάλι, έφτασες σε μια ηλικία που συνειδητοποιείς πως ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου πέρασε και έφυγε μέσα από τα χέρια σου;
Ό,τι και αν πραγματικά συμβαίνει, κοίταξε το κατάματα αντί να το κουκουλώνεις.
Σε αυτό το σεμινάριο λοιπόν θα μάθουμε πως η κρίση πανικού είναι ένας τρόπος του σώματος σου να εκφράσει εκείνο που νιώθει η ψυχή σου, ώστε να μην το μεταμορφώσει σε κάποια ασθένεια. Επίσης θα μάθουμε πως να μην την αποφεύγουμε, αντιθέτως να την κοιτάζουμε κατάματα, να μπαίνουμε μέσα της και να παίρνουμε τα δώρα της.
Διάρκεια 3ώρες/ 18.30-21.30
Εισηγήτρια:
Ανδριάννα Γεροντή
Ανασυνδυασμένη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία

Είπαν για την Ανδριάννα Γεροντή :
Φραντζέσκα Βογιατζή
Ετοιμάζοντας την πτυχιακή μου, θέλω να εκφράσω για ακόμα μία φορά την ευγνωμοσύνη μου προς την Διευθύντριά μου, την Ανδριάννα Γεροντή, όπου κρατώ πολύ σφιχτά μέσα μου τα σοφά λόγια της προς εμένα, σε εκείνη, την πρώτη ομαδική που κάναμε, λόγια που με ακολουθούν από τότε κι εμπεριέχονται με πολύ δύναμη, στην έννοια του “ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ”.
Αποστολία Κοκκώνη
Μια από τις άξιες εκπαιδεύτριες στα θέματα αυτογνωσίας και την ομαδική θεραπεία. Καλή Δύναμη συνάδελφε.
Παπαθανασίου Κωσταντίνος
Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις από την εμπειρία μου.
Σας ευχαριστώ!!

ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Ανδριάννα Γεροντή
Cosmos Business Center
(3ος όροφος)
Κηφισίας 125 -127, Αμπελόκηποι
Τ: 215-5151681 – Κ: 6936504508
info@kethesy.gr