Δήμητρα Κόκκινου

Εκφραστική θεραπεύτρια μέσω Τέχνης, Επόπτρια Συμβουλευτική Γονέων και Ζεύγους Breathwork

Η Δήμητρα Κόκκινου κατοικεί στην Αθήνα και η επιθυμία της να γνωρίσει και να αγαπήσει βαθύτερα τον εαυτό της την οδήγησε να δουλέψει ψυχοθεραπευτικά με τον εαυτό της. Η αγάπη για το συνάνθρωπο και η πρόθεση της να βλέπει στους ανθρώπους το χαμόγελο και τη χαρά, την οδήγησε να σπουδάσει σύμβουλος ψυχικής υγείας. Η  άποψη ότι η τέχνη και η δημιουργικότητα βοηθάει να έρθουμε σε επαφή με το βαθύτερο κομμάτι μας, την οδήγησε να σπουδάσει επιπλέον ψυχοθεραπεία μέσω της Τέχνης και στη συνέχεια Δημιουργική Εποπτεία. Με γνώμονα ότι η γνώση και η εξερεύνηση δεν πρέπει να σταματάει ποτέ συνέχισε τις σπουδές της στη Θεραπεία Ζεύγους, στη Συμβουλευτική Γονέων, στη Παιγνιοθεραπεία. στην τεχνική Breathwork και στη θεραπεία Εσωτερικού Παιδιού. Εκτός από τη διδασκαλία στο Art Therapy συντονίζει ατομικές και ομαδικές θεραπείες καθώς και βιωματικά σεμινάρια. Συνεργάζεται με το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. ως καθηγήτρια Art Therapy. 

Κυριακή, 20:00-20:50

Art Therapy – Στα Μαγικά Μονοπάτια του Εαυτού!

Βιωματικό εργαστήριο:

Σας προσκαλώ σε ένα ταξίδι που θα μας επιτρέψει να δεχτούμε ό,τι ο καθένας μας έχει ανάγκη την δεδομένη στιγμή. Οι σύμμαχοι μας θα είναι η μουσική, οι λέξεις, οι εικόνες, η ζωγραφική (δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις ζωγραφικής) και το κυριότερο, ο αληθινός μας Εαυτός! 

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.