Γεροντή Ανδριάνα

Πρόεδρος Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ. | Ιδρύτρια ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

Ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας στο University of Bedfordshire της Αγγλίας και συνέχισε στο South Eastern College στην Ελλάδα. Εκπαιδεύτηκε στην κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, στο Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 &2. Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στον Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στη Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και στην κινητική θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne). Έπειτα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ψυχικής υγείας έμαθε πως αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερη του ανάγκη. Για το λόγο αυτό δημιούργησε και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Αυτήν την ανάγκη έχει στόχο να καλύψει μαζί με τους συνεργάτες της, αγκαλιάζοντας τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και κοιτάζοντας το πρόβλημά του σα να είναι δικό τους. Βασικά εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν η Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική, αλλά και η μέθοδος “Όταν Συνάντησα Εμένα!” μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει και να λύσει θέματα Αυτοπεποίθησης.

Σάββατο 10.00-10.50

Κλείνοντας Εκκρεμότητες με το Παρελθόν

Διαδραστική Ομιλία

Συνάντηση με το Εσωτερικό μας παιδί. Τι ακριβώς είναι αυτό το λεγόμενο εσωτερικό παιδί; Υπάρχει πραγματικά; και γιατί χρειάζεται να συνδεθούμε και να είμαστε σε επαφή με αυτό;

Αφού το δούμε και έχουμε μια πρώτη επαφή μαζί του, θα περάσουμε σε μια πιο δυναμική σύνδεση με εκείνο.

Θα του δώσουμε σάρκα, οστά και λόγο. Την ευκαιρία δηλαδή να εκφραστεί, λέγοντας μας όσα έχει ανάγκη και όσα χρειάζεται από εμάς, μέσα από την εργασία της Συστημικής Αναπαράστασης και της τεχνικής Gestalt.

Έλα και εσύ μαζί μας σε ένα μαγικό ταξίδι πίσω στο χρόνο! Έλα με την προοπτική να συναντήσεις, εκείνο το πολύ μικρό παιδάκι που ήσουν κάποτε. Να το αγκαλιάσεις, να το χαϊδέψεις, να το φροντίσεις και να του υποσχεθείς πως στο εξής δεν θα το αφήσεις ποτέ ξανά μόνο.

Μόνο έτσι θα νιώσει ασφαλές, προστατευμένο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.