Γεωργάκης Παναγιώτης 

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – εκπ. Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής

Ο Παναγιώτης Γεωργάκης είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εκπαιδευόμενος Συνθετικός Ψυχοθεραπευτής. Κατέχει Higher Professional Diploma στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και αυτήν τη στιγμή παρακολουθεί το MSc Integrative Counseling and Psychotherapy στο Πανεπιστήμιο του Derby. Είναι επίσης Εκπαιδευτής Ενηλίκων. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα, όπου προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες. Παράλληλα, συνεργάζεται με εταιρείες και οργανισμούς, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση σε εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εργασία τους. Παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις, προκειμένου να διατηρεί ενημερωμένη την πρακτική του. Επιπλέον, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του μέσω της συμμετοχής του σε διοργανώσεις κοινωφελών οργανισμών.

Σκαφίδα Βαρβάρα | Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας 

Η Βαρβάρα Σκαφίδα είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας και εκπαιδευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt. Κατέχει HND στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και αυτό το διάστημα διανύει το 2ο έτος του τετραετούς εκπαιδευτικού προγράμματος στη ψυχοθεραπεία Gestalt στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Εκπαίδευσης Gestalt Foundation (πιστοποιημένο μέλος της E.A.G.T. (European Association of Gestalt Therapy) και της E.A.P (European Association for Psychotherapy), καθώς και τακτικό μέλος της Ε.Ε.Ψ.Ε. (Εθνική Εταιρεία Ψυχοθεραπείας Ελλάδος). Πραγματοποιεί online και δια ζώσεις συνεδρίες ενώ παράλληλα συμμετέχει ως συντονίστρια σε σεμινάρια και βιωματικά εργαστήρια αυτοβελτίωσης και επίγνωσης σε συνεργασία με Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς και Εθνικούς Φορείς. Παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και συμμετέχει σε βιωματικά εργαστήρια με σκοπό τη διαρκή εξέλιξη (τόσο ως επαγγελματίας όσο και ως άτομο) ενώ παράλληλα διατηρεί ενημερωμένη την πρακτική της. Τέλος, προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της μέσω της συμμετοχής της σε διοργανώσεις κοινωφελών οργανισμών.

Κυριακή, 18:00-18:50

Βιάζομαι να σε γνωρίσω, βιάζομαι να σε αφήσω: πώς η σχέση με τους άλλους αποτυπώνει τη σχέση με τον Εαυτό

Βιωματικό Εργαστήριο

Αυτό το εργαστήριο μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας. Στην αρχή, θα σπάσουμε τον πάγο με ένα απλό παιχνίδι για να αισθανθούμε άνετα και να μπούμε ομαλά στη διαδικασία του εργαστηρίου. Αφού ζεσταθούμε, θα εξερευνήσουμε πώς έχουμε μάθει να δίνουμε αλλά και πώς να ζητάμε φροντίδα, κατανοώντας έτσι καλύτερα τη δική μας “γλώσσα της αγάπης”. Στη συνέχεια, θα βουτήξουμε βαθύτερα στον εαυτό μας και θα δούμε πώς οι ανεξερεύνητες πλευρές μας επηρεάζουν τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους. Τέλος, θα ανοίξουμε τις “συναισθηματικές αποσκευές” που κουβαλάμε από το παρελθόν ώστε να τις κάνουμε πιο ελαφριές και πιο φιλικές προς τον εαυτό μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.