Γαλάνη Χριστίνα

Ψυχολόγος & Ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων, Εφήβων & Παιδιών, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Γονέων (Parent Effectiveness Training, Thomas Gordon)

Είναι κάτοχος MSc στην Εργασιακή Ψυχολόγο από το Πανεπιστήμιο του Nottingham, και BSc στην Ψυχολογία. Έχει 12ετή προηγούμενη εμπειρία ανώτερων στελεχών στη ναυτιλιακή βιομηχανία, έχοντας υπηρετήσει σε λειτουργίες Εξυπηρέτησης Πελατών και Ανθρώπινου Δυναμικού. Ως ψυχολόγος, κατέχει πιστοποιήσεις σε ψυχομετρικά τεστ (British Psychological Society, Level A), σε τεχνικές Effective Parenting (Gordon International, PET) και Mindfulness. Έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία SANE – System Attachment Narrative Encephalon® στο Ινστιτούτο Εκπαίδευσης και Έρευνας για τη Συστημική Ψυχοθεραπεία καθώς και στην Emotion Focused Therapy (L.2). Έχει σχεδιάσει και διευκολύνει προγράμματα επικοινωνίας και ηγετικών δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των “Emotional Intelligence@Work for Professionals and Leaders” και “Stress Prevention through Mindfulness” για πελάτες στους τομείς της Ναυτιλίας, των Μεταφορών/Logistics, της Εκπαίδευσης και της Φαρμακευτικής.

Σάββατο 11.00-11.50

Αλλάζοντας το Συναίσθημα με Συναίσθημα στη Θεραπεία

Βιωματικό Εργαστήριο

Ο Ρουμί είχε πει κάποτε: “Τα συναισθήματα είναι να τα αντιμετωπίζουμε σαν επισκέπτες: να τους ανοίγουμε την πόρτα, να ακούμε όσα έχουν να μας πουν κι έπειτα να τα αφήνουμε να φύγουν, μόνο για να ξανάρθουν σύντομα πίσω”.
• Τι μας κάνει να καταπιέζουμε τα συναισθήματά μας;
• Υπάρχουν καλά και κακά συναισθήματα; Γιατί αρνούμαστε τον έρωτα, τον θυμό, τη ζήλια, την ντροπή;
• Πώς μπορούμε να αλλάξουμε το συναίσθημα μας, εάν δεν μας εξυπηρετεί πια;

Δύο Βιωματικές ασκήσεις διερεύνησης και αλλαγής των συναισθημάτων
Μέρος 1ο: μια μικρή ομάδα συμμετεχόντων εξασκούνται πώς να εστιάζουν στις 4 διαστάσεις του Συναισθηματικού σχεδίου
Μέρος 2ο: ένας συμμετέχων δοκιμάζει την μέθοδο της «Αναπαράστασης με δύο καρέκλες» για τον εσωτερικό διάλογο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.