Ομάδα Γονέων

 

Δυστυχώς σήμερα μαζί με το μωρό στο μαιευτήριο δεν μας παραδίδουν και ένα εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης και έτσι ο καθένας πρέπει μόνος του να βρει έναν τρόπο να είναι γονιός. Ο ασφαλής τρόπος για να είναι κάποιος γονιός δεν έχει να κάνει με το πως αισθάνεται για το παιδί του και τι ανάγκες του καλύπτει, αλλά τι άνθρωπο παραδίδει στην κοινωνία.  Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν, δημιουργήθηκε η ομάδα γονέων…. Για να στηρίξει τους γονείς, στον δύσκολο αυτό ρόλο τους.

 

Μέσα από την ομάδα , οι γονείς θα μπορούν να πληροφορηθούν, να επικοινωνήσουν, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους, να ανταλλάξουν πληροφορίες και γνώσεις, καθώς και ν’ αναζητήσουν νέους λειτουργικούς τρόπους επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.  Στόχος μας δεν είναι απλώς μια ενημέρωση για το τι κάνουμε όταν το παιδί μας δεν μας ακούει, όταν το παιδί μας δεν θέλει να διαβάσει ή όταν το παιδί μας κλέβει.  Στόχος μας είναι να βρούμε μέσα από τον εαυτό μας, ποιο είναι εκείνο το κομμάτι στην συμπεριφορά μας, που κάνει το παιδί μας να αντιδρά με οποιονδήποτε τρόπο.

 

Επομένως γνωρίζοντας κομμάτια του εαυτού μας και αποκτώντας επίγνωση, είμαστε σε θέση να καταλάβουμε και τα παιδιά μας, με αποτέλεσμα την βελτίωση της καθημερινότητας και των σχέσεων μέσα στην οικογένεια.

Κλείστε ένα ραντεβού δωρεάν!