Γιατί στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.

* Γιατί ως Κέντρο, έχουμε την απόλυτη πεποίθηση, πως για να γίνει κάποιος καλός Ειδικός Ψυχικής Υγείας, χρειάζεται πρώτα να έχει δουλέψει τα δικά του προσωπικά κομμάτια, ώστε με τον ίδιο τρόπο και την γνώση που κατέκτησε να έχει την ικανότητα να βοηθήσει και τον θεραπευμένο του, αργότερα.
Επομένως, το πρόγραμμά μας είναι μοναδικό, καθώς περιλαμβάνει μέσα στην εκπαίδευση και χωρίς έξτρα κόστος, Βιωματική Ομάδα θεραπείας για τον κάθε φοιτητή μας

* Γιατί το μεγαλύτερο μέρος της Εκπαίδευσης είναι Βιωματικό, γεγονός που συντελεί στην ολοκληρωτική και καλύτερη κατανόηση των διαφορετικών προσεγγίσεων και κατ’ επέκταση στην καλύτερη δυνατή αφομοίωση τους, από τους φοιτητές μας!

* Γιατί στο δικό μας Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, ο φοιτητής μας ξεκινά να εργάζεται μετά το 1ο έτος, με δικά μας περιστατικά και επί πληρωμή, έπειτα από τους τρεις πρώτους μήνες.

* Γιατί, έχει παράλληλη Εποπτεία και Καθοδήγηση καθ’ όλη τη διάρκεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, ώστε να νιώθει ασφαλής.

* Γιατί τη μέρα της αποφοίτησης του, δεν βρίσκεται απλώς στον δρόμο, με ένα πτυχίο στο χέρι, , άλλα έχει ήδη το γραφείο του και ήδη έναν αριθμό θεραπευόμενων.