1) Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα μέσω EVERYPAY

  • Μπορείτε να εξοφλήσετε το σύνολο των διδάκτρων με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα(Visa, Mastercard & American Express) από την σελίδα του κάθε σεμιναρίου, μέσω της EVERYPAY
  • Η σωστή καταχώριση και η γνησιότητα των στοιχείων της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας αποτελεί αποκλειστική σας ευθύνη.
  • To ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος.
  • Ενδεχόμενη τραπεζική προμήθεια επιβαρύνει το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ασφάλεια Πληρωμών EVERYPAY

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Everypay, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. 

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard, Maestro, Diners &Discover. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

 

2) Τραπεζική Κατάθεση

Παρακάτω σας παραθέτουμε τα στοιχεία τραπέζης ώστε να προχωρήσετε στην πληρωμή του ποσού με το οποίο θα γίνει η ολοκλήρωση της εγγραφής σας.
Σε περίπτωση καταθέσεως να μας αποστέλλετε το Αποδεικτικό καταθέσεώς σας στο email μας : info@kethesy.gr

Λογαριασμοί Καταθέσεων

Τράπεζα Πειραιώς
Δικαιούχος: ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. ΑΘΗΝΑΣ Α. ΓΕΡΟΝΤΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN: GR 28 0171 0410 0060 4114 9005 153

Τράπεζα Alpha Bank
Δικαιούχος: ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. ΑΘΗΝΑΣ Α. ΓΕΡΟΝΤΗ & ΣΙΑ Ε.Ε.
IBAN: GR 77 0140 3490 3490 0200 2010 513