Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την ψυχολογία; Ποτέ δεν είναι αργά!

Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Περισσότερα Διαβαστε περισσότερα
Διαβάστε Περισσότερα Διαβάστε Περισσοτερα Διαβάστε περισσότερα

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Σε όλους τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον τομέα της Ψυχολογίας και να σπουδάσουνΣύμβουλοι Ψυχικής Υγείας.

Πιο συγκεκριμένα, σε όσους είχαν πάντα το όνειρο να ασχοληθούν με την Ψυχολογία, παρόλο που στην ζωή τους,ακολούθησαν μια άλλη πορεία.

Αυτό είναι και το μοτίβο της Σχολής μας…Ήθελες πάντα να ασχοληθείς με την ψυχολογία;

Ποτέ δεν είναι αργά!!

Επαληθεύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά, να κάνει κάποιος, πραγματικότητα το όνειρο του και να στραφεί σε κάτι,που πραγματικά ¨μιλάει¨ στην ψυχή του!

Πως γίνονται τα μαθήματα

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μία φορά τον μήνα:ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 18:00 – 22:00ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ : 10:00 – 18:00

Τα μαθήματα και οι Ατομικές / Ομαδικές Συνεδρίες πραγματοποιούνται είτε Δια Ζώσης είτε Διαδικτυακά.

Η διάρκεια του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι τρία έτη.

Περιεχομενο εκπαιδευτικου προγραμματος

ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ και CBT

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΘΕΡΑΠΕΙΑ GESTALT

ΟΜΑΔΙΚΗ ANΑΛΥΣΗ

ΔΡΑΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ART THERAPY

ROLE PLAYING AND THERAPY

ΕΠΟΠΤΕΙΑ

ΜΕΘΟΔΟΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΜΕΝΑ

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Επαγγελματική Σταδιοδρομία

Μετά το πέρας των σπουδών του ο εκπαιδευόμενος μπορεί να:

Ανοίξει το δικό του γραφείο, ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, έχοντας ήδη,έναν επαρκή αριθμό θεραπευμένωνο οποίος του παραπέμπεται, μέσω του Κέντρου μας.
Εργαστεί ατομικά ή ομαδικά σε ιδιωτικό γραφείο.
Συνεργαστεί σε ιδιωτικό φορέα Ψυχικής Υγείας.
Συμμετάσχει σε διημερίδες και έρευνες.

Ανδριάννα Γεροντή

Διευθύντρια του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία | Διευθύντρια ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ | Πρόεδρος Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ | Δόκιμο μέλος ΕΕΑΣΘΣΨ | Επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου | Μέλος της IARPP

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ψυχικής υγείας έμαθα πως εκείνο που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι να τον κοιτάζεις στα μάτια και να νιώθεις τη βαθύτερη του ανάγκη.
Αυτό είναι που κάνει και το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ διαφορετικό… μια ανοιχτή αγκαλιά, μια ματιά γεμάτη ζεστασιά…
Αυτή τη βαθύτερη ανάγκη είναι που έχω στόχο να καλύψω με τη βοήθεια συνεργατών – ανθρώπων, όπου όλοι μαζί έχουμε εκπαιδευτεί στο να αγκαλιάζουμε τον άνθρωπο με αγάπη και κατανόηση και να κοιτάζουμε το πρόβλημά του σα να είναι δικό μας.
Βασικό μας εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η Ανασυνδυασμένη -Εκλεκτική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία.
Ένας συνδυασμός θεραπευτικών προσεγγίσεων, όπου η κάθε μία, με έναν ιδιαίτερο τρόπο, εμπλέκεται μέσα στην άλλη, έχοντας ως αποτέλεσμα τη σύνδεση αλλά και την σύνθεση όλων των κομματιών ενός ανθρώπου, με στόχο την προσωπική του ολοκλήρωση και ευτυχία.
Ένα ακόμη πολύτιμο εργαλείο μας είναι το διήμερο Βιωματικό Εργαστήριο «Όταν Συνάντησα Εμένα» το οποίο από προσωπικό μου αγαπημένο έγινε αγαπημένο για πολύ κόσμο και έτσι ελπίζω να συνεχίσει.

Έλα και εσύ να μας γνωρίσεις..
Γιατί εμείς εδώ στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ, μπορεί να μην είμαστε τέλειοι, είμαστε όμως αληθινοί.. κάνουμε λάθη…ξέρουμε να ζητάμε συγνώμη… διασκεδάζουμε και φωνάζουμε δυνατά… δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες… είμαστε υπομονετικοί…κάνουμε αγκαλιές και αγαπάμε δυνατά!!!

Η Ανδριάννα Γεροντή ξεκίνησε τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας στο University of Bedfordshire της Αγγλίας και συνέχισε στο Southeastern College στην Ελλάδα.
Εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, τη Συνθετική Ψυχοθεραπεία, την Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, την Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, την Κλινική Ύπνωση, τη θεραπεία Gestalt, το Body Mirror System και στο Theta Healing Level 1 & 2.
Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στο Συντονισμό Ομάδων Σχολικών Γονέων, στη Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Movement Analysis) και στην Κλινική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne).

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ