Ο ψυχοθεραπευτής δεν είναι το εργαλείο που σου δείχνει που να σκάψεις για να βρεις τον κρυμμένο θησαυρό…

Ο ψυχοθεραπευτής, είναι απλώς εκείνος ο στρατιώτης  που με τον τρόπο του, σου λέει και σου επαναλαμβάνει ακούραστα, πως είναι μάταιο να ψάχνεις έξω για τον κρυμμένο θησαυρό… πως  ο θησαυρός είναι δικός σου από πάντα και βρίσκεται μόνο

ΜΕΣΑ ΣΟΥ!!!

Η ατομική συνεδρία ψυχοθεραπείας είναι μια διαδικασία που απευθύνεται σε άτομα που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα ψυχικής υγείας. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, το άτομο συνομιλεί με έναν ειδικό ψυχικής υγείας για να εξερευνήσει τα συναισθήματά του, τις σκέψεις του και τις συμπεριφορές του.

Ο στόχος της ατομικής συνεδρίας ψυχοθεραπείας είναι να βοηθήσει το άτομο να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του με έναν πιο υγιή και αποτελεσματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο ψυχοθεραπευτής βοηθά το άτομο να αναπτύξει τις δεξιότητες που χρειάζεται για να διαχειριστεί τα συναισθήματα του, να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους άλλους και να αλλάξει συμπεριφορές που μπορεί να επιδεικνύει.

Από 1η Μαΐου το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. ξεκίνησε τη νέα του συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ για ατομικές συνεδρίες παιδιών και ενηλίκων. Οι γονείς μπορούν να επισκεφθούν το κέντρο μας για ραντεβού Εργοθεραπείας, Λογοθεραπείας, Μαθησιακών Δυσκολιών και Συμβουλευτικής.

Κλείσε το ραντεβού* σου για ατομικές συνεδρίες μέσω της φόρμας.

*έως 48 ώρες νωρίτερα