[tmc_open_time main_heading=”Ωρες λειτουργιας” week_day=”Καθημερινές” week_time=”10:00 – 21:30″ special_day=”Σάββατο” special_time=”10:00 – 18:00″ closing_day=”Κυριακή” closing_status=”Κλειστά”]
Tι είναι η μέθοδος από πιόνι Βασιλιάς;

Η μέθοδος από πιόνι Βασιλιάς, είναι μια καινοτόμα μέθοδος η οποία μέσα απο διάφορες θεραπευτικές τεχνικές, βοηθά τον άνθρωπο να έρθει σε επαφή με τον εαυτό του και να λάβει γνώση της προσωπικής του αξίας.

Με λίγα λόγια, βοηθά το άτομο να δομήσει την αυτοεκτίμηση του, η οποία δεν έχει να κάνει με τα επιτεύγματα του και το τι έχει πετύχει στη ζωή του, αλλά αφορά ένα σύνολο πεποιθήσεων που έχει κάποιος για τον εαυτό του.

Τοποθετούμε στην ουσία, συναισθήματα όπως η αγάπη η αποδοχή και η εκτίμηση εαυτού ως βάση, στο οικοδομικό δημιούργημα της προσωπικόητας ενός ανθρώπου, ώστε επάνω σε αυτή τη βάση να μπορεί να οικοδομηθεί μια υψηλή και γνήσια αυτοπεποίθηση.

Ποιες τεχνικές χρησιμοποιούνται σε αυτή τη μέθοδο;

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι οι εξής:
• συστημική αναπαράσταση
• θεραπευτική ύπνωση
• κλασσική ψυχοθεραπεία
• θεραπεία gestalt,
• body Mirror system
• theta heling

 

Πόσο εύκολα μπορεί να εφαρμόσει κάποιος τη μέθοδο;

Αν έλεγα πως η μέθοδος είναι απλή και εύκολη στην εφαρμογή της θα ήταν ψέμα. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, απαιτείται συνέντευξη από πριν με κάθε ενδιαφερόμενο. Γιατί έχει να κάνει με ένα ταξίδι που χρειάζεται κάποιος να το επιθυμεί βαθειά. Ένα μεγάλο ταξίδι, διάρκειας επτά ημερών όσα και τα θαύματα του κόσμου. Ένα ταξίδι στα άδυτα της ψυχής μας, του οποίο ο προορισμός είναι σίγουρος όμως τα μέρη από τα οποία θα περάσουμε ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας, είναι άγνωστα.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως λογικά δεν γνωρίζουμε τι θα συναντήσουμε στον δρόμο μας, όμως εκείνο που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι στο τέλος αυτού του ταξιδιού, το σακίδιο μας θα είναι γεμάτο εφόδια και γνώση και η ψυχή μας αγνή, καθαρή και έτοιμη να αγαπήσει και να αγαπηθεί αληθινά.

Το σημαντικότερο σε αυτό το ταξίδι, είναι πως κάνενας δεν θα είναι και δεν πρόκειται να νιώσει μόνος. Θα είμαστε ομάδα, θα δουλεύουμε με κοινούς στόχους και όραμα και με την ίδια κοινή χαρά θα φτάσουμε στο τέλος του που θα μας δώσει μια νέα γέννηση εαυτού.

Ποιά είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου;

Τα αποτελέσματα της μεθόδου, μπορούμε να τα διακρίνουμε σε έναν άνθρωπο, ο οποίος πλέον:
• Είναι ολοκληρωμένος, γνωρίζει και είναι πραγματικός φίλος του εαυτού του και μαζί προχωρούν προς την εξέλιξη.
• Έχει διαχωρίσει τα δικά θέλω, απο των άλλων.
• Ξέρει τι του αρέσει και τι όχι, και έχει μάθει να είναι ευγενικός με τον εαυτό του, να τον πιστεύει και να τον αγαπάει ακριβώς όπως είναι, για ότι μπορεί αλλά και για ότι δεν μπορεί να κάνει.
• Ένας άνθρωπος που η λέξη απόρριψη δεν τον κάνει να παραλύει και η λέξη ¨΄αγαπώ τον εαυτό μου¨΄ και ¨΄πιστεύω σε μένᨴ, είναι κομμάτια γερά δεμένα στην πλάτη του, που κανείς δεν μπορεί όχι μόνο να του τα πάρει αλλά ούτε να τα αγγίζει καν.
• Ένας άνθρωπος που επιτρέπει στον εαυτό του να κάνει λάθη και να έχει ατέλειες. Να έχει δυσάρεστες σκέψεις και συναισθήματα που τον φοβίζουν, αφήνοντας τον να τα εκφράσει δυνατά, χωρίς να φοβάται πως θα κριθεί γι’αυτό.
• Ανθρώπους που γνωρίζει πλέον πως συναισθήματα όπως η θλίψη, η μοναξιά, ο πόνος, ο φόβος, η απόγνωση, εναι και αυτά εξίσου δικά του κομμάτια, ακριβώς όπως είναι και η χαρά, η ικανοποίηση και η αισιοδοξία.
Έτσι είναι και έτσι οφείλει να είναι ο κάθε άνθρωπος, ώστε να μπορεί να ζήσει ελεύθερος μια ευτυχισμένη ζωή. κάτι που δικαιωματικά του αξίζει!

Η Εκπαίδευση αυτή, δεν είναι για όλους!

Απευθύνεται μόνο σε όσους επιθυμούν πραγματικά να πάψουν να είναι πιόνια στα χέρια των άλλων σε όσους είναι διατεθιμένοι να δουλέψουν γι’αυτό και σε όσους δεν φοβούνται την ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

Γι’αυτόν τον λόγο, θα προηγείται προσωπική συνέντευξη με τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Το ταξίδι μας ξεκινάει την Δευτέρα στο ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.στην Αθήνα, όπου θα βρισκόμαστε καθημερινά 18:00 – 22:00 και μεταφέρεται εκτός Αθήνας, την Παρασκευή  το πρωί, όπου και συνεχίζεται μέχρι κα την Κυριακή  όπου θα επιστρέψουμε απο το τριήμερο μας, έχοντας ήδη ανοίξει έναν νέο κύκλο στη ζωή μας!

 

Εισηγήτρια Ανδριάννα Γεροντή
Ξεκίνησα τις σπουδές μου στον τομέα της Ψυχολογίας στο Luton University της Αγγλίας και συνέχισα στο SouthEastern College στην Ελλάδα.

Εκπαιδεύτηκα στον Συντονισμό Ομάδων Σχολών Γονέων, στις Διαταραχές Λόγου, στις Μαθησιακές Δυσκολίες, στην Χοροθεραπεία για Ενήλικες (Laban Analysis) και Κινητική Θεραπεία για παιδιά (Veronica Sherborne.)
Στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Συνθετική Ψυχοθεραπεία, στην Ομαδική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία, στην Ατομική και Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση, στην Κλινική Ύπνωση, Gestalt Therapy, Body Mirror System και στο Theta Healing. Level 1 και 2.

Μέσα από όλη αυτή τη γνώση και την εμπειρία των δεκαέξι χρόνων, δημιούργησα την Μέθοδο «Από Πιόνι Βασιλιάς» μέσω της οποίας μπορεί κάποιος να δουλέψει θέματα Αυτοεκτίμησης και Αυτοπεποίθησης.

 

Για πληροφορίες
ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Τηλ. 215 5151681 – 6936 504508
Κηφισίας 38 – Αμπελόκηποι Αθήνα