Είσαι Ψυχολόγος, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, Γιατρός, εναλλακτικός θεραπευτής, ή επαγγελματίας που δραστηριοποιείσαι στο χώρο της Ψυχικής Υγείας με ειδίκευση σε οποιαδήποτε προσέγγιση;

-Θέλεις να φέρεις τον κόσμο σε επαφή με το μαγικό χώρο της θεραπείας και το θεραπευτικό μονοπάτι της γνώσης σου;

-Θέλεις να αναδείξεις τις Θεραπευτικές σου Υπηρεσίες…. να τις κάνεις γνωστές στο κοινό;

Τώρα έχεις την ευκαιρία!

Το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας 

«Όταν Συνάντησα Εμ3να» είναι γεγονός.

Αν είσαι Σύμβουλος Ψυχικής υγείας, Εναλλακτικός θεραπευτής, life coach, Ψυχολόγος, Ιατρός, ομοιοπαθητιός ή ασχολείσαι με την συγγραφή, τον βελονισμό, το reiki και ασκείς οποιοδήποτε επάγγελμα  στον χώρο της ψυχικής υγείας, μέσω του Φεστιβάλ, θα έχεις την ευκαιρία να εποικοινωνήσεις τη δουλειά σου στον κόσμο και να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για τον μαγικό κόσμο της Ψυχικής Υγείας.

Έπειτα από χρόνια αποχής του από το χώρο, το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ

σε συνεργασία με την Ε.Ε.Α.Ψ.Ε.Σ., ανέλαβε να το αναστήσει, να του δώσει Ζωή και να κάνει ξανά, το Φεστιβάλ Θεσμό!

Το Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Μαρτίου 2024, ένα εξαιρετικά διαδραστικό και με νόημα Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο νέο μας χώρο στο Χαλάνδρι.

Ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο γεμάτο ψυχο-εκπαιδευτικά workshops, βιωματικά εργαστήρια, ομιλίες, ενημερώσεις και άλλες δράσεις μέσω των οποίων θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις με το κοινό.

Μην χάνεις χρόνο!

Κλείσε τώρα και εσύ το γραφείο σου ή όποιο πακέτο θέλεις, για να έρθεις κοντά με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για την κοινωνική τους ανάπτυξη αλλά και την ψυχική υγεία, αναδεικνύοντας παράλληλα τη δουλειά σου!

Οι δράσεις του Φεστιβάλ, από τις 10:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, θα περιλαμβάνουν ενημερωτικά περίπτερα με υλικό των φορέων/θεραπευτών, ομιλίες, ψυχο-εκπαιδευτικά workshops, βιωματικά εργαστήρια και άλλες δράσεις, με τη συμμετοχή του κοινού.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η εκδήλωση να γίνει θεσμός και να αποτελεί σημείο συνάντησης των πολιτών με τους φορείς ψυχικής υγείας, τους κοινωνικούς φορείς και τους φορείς της κοινωνίας των πολιτών, φέρνοντας στο προσκήνιο ζητήματα ψυχικής υγείας, αλληλεγγύης, συνεργασίας και υποστήριξης, μέσα από την τέχνη, την εκπαίδευση και την ενεργό συμμετοχή.

Και τις δύο ημέρες θα υπάρχει πρόγραμμα ομιλιών και Βιωματικών Εργαστηρίων από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ, ανά 50’ για κάθε ομιλητή.

Στο Φεστιβάλ μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παρουσιάσουν την δουλειά τους ψυχολόγοι, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, γιατροί, εναλλακτικοί θεραπευτές και ειδικότερα, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ψυχικής υγείας, όλων των προσεγγίσεων.

Όι ειδικοί ψυχικής υγείας θα παρουσιάσουν Ομιλίες ή Workshops και θα έχουν και τον προσωπικό τους χώρο, γραφείο, όπου θα  περνούν οι επισκέπτες, ζητώντας πληροφορίες. 

Κόστος συμμετοχής

 1. Ομιλία/παρουσίαση (50΄): 50€
 2. Βιωματικά εργαστήρια -Workshop (50΄): 50€
 3. Ενοικίαση 1 γραφείου: 150€/2 ημέρες
 4. Ενοικίαση 1 γραφείου + 1 ομιλία: 200€/2 ημέρες
 5. Ενοικίαση 2 γραφείων: 220€/2 ημέρες
 6. Ενοικίαση 2 γραφείων + 1 ομιλία: 280€
 7. Γραφείο αυτόνομο: 250€/2 ημέρες

Πληροφορίες και όροι συμμετοχής

 • Η ενοικίαση των γραφείων αφορά και τις 2 μέρες (Σάββατο & Κυριακή)
 • Όλες οι ομιλίες και τα Workshops, διαρκούν 50’ και πραγματοποιούνται ανά 1 ώρα.
 • Κάθε ομιλία μπορεί να φιλοξενήσει 45 περίπου άτομα (καθήμενους) και κάθε Workshop έως 25 άτομα.
 • Κατά την κράτηση αίθουσας μιας Ομιλίας ή ενός Workshop, επιλέξτε την ημέρα που θέλετε να πραγματοποιηθεί (π.χ. Σάββατο ή Κυριακή) και την ώρα, με βάση την διαθεσιμότητα που σας δίνει το σύστημα την στιγμή της κράτησης σας.
 • Θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από 12 ομιλίες κάθε ημέρα του Φεστιβάλ (δηλ.12 ομιλίες το Σάββατο και 12 την Κυριακή), με την τελευταία να ξεκινάει στις 21.00.
 • Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στο κλείσιμο όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών (ομιλίες/ενοικίαση γραφείων & δωματίων/βιωματικές ομάδες).
 • Η σειρά προτεραιότητας κάθε ομιλίας και το συνολικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, θα οριστεί από την οργανωτική ομάδα του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. Σε περίπτωση κάποια αλλαγής το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. θα επικοινωνήσει μαζί σας.
 • Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς σας μέσω του e-shop του ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. θα σας ζητηθούν κάποια επιπλέον στοιχεία που θα πρέπει να επισυνάψετε στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής σας (πχ.φωτογραφία προσώπου, σύντομο βιογραφικό σημείωμα έως 300 λέξεις, αντίγραφο σφραγίδας (εφόσον υπάρχει), στοιχεία εταιρείας, προσωπικά σας στοιχεία για την ενοικίαση του χώρου κά.)

Σπεύσε να δηλώσεις συμμετοχή έως τις 31 Ιανουαρίου, ώστε να παρουσιάσεις και εσύ τη δουλειά σου και να κάνεις γνωστό στο κοινό, το όραμα σου!

Θα χαρούμε και ανυπομονούμε να σε δούμε από κοντά!

Για την πραγματοποίηση των ενοικιάσεων σας παρακαλούμε μεταβείτε στο τέλος των ενημερωτικών Video.

[Product_Table id=’6396′ name=’test2′]